Duo

De DUO is een direct bewoonbare 2 – persoons woning. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd. De basis versie kenmerkt zich door een complete afwerking binnen en buiten. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

Energie en materialen

De DUO woning is all-electric. De schil wordt geisoleerd met een RC van 5,0 en verwarming middels een E-CV. Lichtgrijze dakbeplating weerkaatsen het licht en met een gebalanceerde ventilatie houden we het klimaat optimaal.
Materialen zijn zoveel mogelijk C2C. Een ingebouwd stalen frame voorzien omlijst met een HSB pakket. Aan de binnenzijde houtbeplating voorzien van een afwerklaag. Buitenzijde wordt afgewerkt met grijze designplaat of Tatatone hout.
De DUO is architectonisch vormgegeven met een knipoog naar vastgoed. Natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleuren geven een rustieke uitstraling. Het dak van de DUO is zo vormgegeven dat een echte bruikbare verdieping ontstaat. De maatvoering van het dak is precies zo gekozen dat zonnepanelen fraai gemonteerd kunnen worden.

Duowoning
Avoned Duo

Indeling Duo

Op de Begane Grond bevinden zich het woongedeelte, de keuken en een badkamer met douche. Het woongedeelte heeft twee openslaande deuren naar buiten toe.
Vanuit het woongedeelte ga je met een trap naar de verdieping, waar twee slaapkamers en een ruime overloop zijn gesitueerd.

Avoned Duo

Huurkoop

Huurkoop is een volgens de wet geregelde manier waarbij een koper van bijvoorbeeld een product, een bedrijfspand of een huis door middel van gespreide betalingen eigenaar wordt als de totale afkoopsom is voldaan. Huurkoop is niet hetzelfde als een koop op afbetaling. Bij koop op afbetaling wordt het eigendom reeds bij de aflevering van de zaak verkregen.

Naast het voordeel dat de verkoper zijn eigendom pas verliest wanneer de koper alle termijnen heeft betaald, biedt huurkoop de verkoper nog een extra voordeel. De koper is in geval van huurkoop namelijk gedurende de gehele afbetalingsperiode aansprakelijk voor eventuele schade aan de zaak. Huurkoop biedt de verkoper dan ook meer zekerheid dan de koop op afbetaling, hetgeen verklaart waarom er in de praktijk veelal voor huurkoop in plaats van koop op afbetaling wordt gekozen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de timmerfabriek en de montagehal is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701110, of mail naar info@avoned.nl

  •