Miniwoning DUO MIDI 55

De Duo Midi 55 is een direct bewoonbare 2-4 persoons woning. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd. De basis versie kenmerkt zich door een complete afwerking binnen en buiten. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

Energie

De UNO woning is all-electric. De schil wordt geisoleerd met een RC van 5,0 en verwarming middels een E-CV. Lichtgrijze dakbeplating weerkaatsen het licht en met een gebalanceerde ventilatie houden we het klimaat optimaal.

Materialen

Materialen zijn zoveel mogelijk C2C. Een ingebouwd stalen frame voorzien omlijst met een HSB pakket. Aan de binnenzijde houtbeplating voorzien van een afwerklaag. Buitenzijde wordt afgewerkt met grijze designplaat of Tatatone hout.

Vormgeving

De UNO is architectonisch vormgegeven met een knipoog naar vastgoed. Natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleuren geven een rustieke uitstraling.

ALLES
ONDER 1 DAK

Onze mini woningen komen uit de fabriek. Gefabriceerd onder de gunstigste omstandigheden zonder invloed van het weer of andere factoren. Refurbishing heeft een hoge plaats in onze processen. Mede door zo veel mogelijk toepassen van gebruikte materialen is onze footprint bijna niet zichtbaar.

Begane Grond

Verdieping

Indeling

De Duo Midi 55 bestaat uit een woongedeelte, een slaapgedeelte beneden, een keuken, een badkamer met douche en een zolder met slaapgedeelte. Het woongedeelte heeft twee openslaande deuren naar buiten toe.

PRIJSLIJST

  •  

Meer Weten?

  •