Miniwoning Duo MAXI 65

De Duo Maxi 65 is een direct bewoonbare 2-3 persoons woning. Aan alles is gedacht en zeer compleet uitgevoerd.
De basis versie is luxe afgewerkt, aan alles is gedacht. Op de verdieping is een ruime overloop en 2 slaapkamers.

Energie

De DUO woning is all-electric. De schil wordt geisoleerd met een RC van 5,0 en verwarming middels een E-CV. Lichtgrijze dakbeplating weerkaatsen het licht en met een gebalanceerde ventilatie houden we het klimaat optimaal.

Materialen

Materialen zijn zoveel mogelijk C2C. Een ingebouwd stalen frame voorzien omlijst met een HSB pakket. Aan de binnenzijde houtbeplating voorzien van een afwerklaag. Buitenzijde wordt afgewerkt met grijze designplaat of Tatatone hout.

Vormgeving

De DUO is architectonisch vormgegeven met een knipoog naar vastgoed. Natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleuren geven een rustieke uitstraling. Het dak van de DUO is zo vormgegeven dat een echte bruikbare verdieping ontstaat. De maatvoering van het dak is precies zo gekozen dat zonnepanelen fraai gemonteerd kunnen worden.

Alles
onder 1 dak

Onze mini woningen komen uit de fabriek. Gefabriceerd onder de gunstigste omstandigheden zonder invloed van het weer of andere factoren. Refurbishing heeft een hoge plaats in onze processen. Mede door zo veel mogelijk toepassen van gebruikte materialen is onze footprint bijna niet zichtbaar.
Begane Grond
Verdieping

Indeling

Op de Begane Grond bevinden zich het woongedeelte, de keuken en een badkamer met douche. Het woongedeelte heeft twee openslaande deuren naar buiten toe.

Vanuit het woongedeelte ga je met een trap naar de verdieping, waar twee slaapkamers en een ruime overloop zijn gesitueerd.

PRIJSLIJST

  •  

Meer Weten?

  •