Vakantiewoning Modo 56

De MODO 56 vakantiewoning is een direct bewoonbare 6 persoons recreatiewoning. Bestaat uit woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd met oog voor detail. De basis versie kenmerkt zich door veel glas en optioneel te voorzien van airco. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

Energie

Onze woningen zijn worden op diverse manieren verwarmd. Voor elke situatie wordt de meest efficiënte manier toegepast.

Materialen

Materialen zijn zoveel mogelijk C2C. Een ingebouwd stalen frame voorzien omlijst met een HSB pakket. Aan de binnenzijde houtbeplating voorzien van een afwerklaag. Buitenzijde wordt afgewerkt met grijze designplaat of Tatatone hout.

Vormgeving

Onze woningen zijn architectonisch vormgegeven met een knipoog naar vastgoed. Natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleuren geven een rustieke uitstraling.

Avoned
Net even anders

Snel, milieubewust en efficiënt. Zo bouwen wij onze woningen. Van tekentafel tot oplevering gebeurt alles onder 1 dak. Korte lijnen werken heel plezierig en afspraak = afspraak.

Refurbishing heeft een hoge plaats in onze processen. Mede door zo veel mogelijk toepassen van gebruikte materialen is onze footprint bijna niet zichtbaar.

Plattegrond

Vakantiewoning

Uw eigen vakantiewoning is een goede investering. Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis in Nederland wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Avoned verzorgen wij uw project van A tot Z. Avoned heeft een 3 tal varianten op een vakantiewoning ontwikkeld van klein tot groot.

Meer Weten?

  •