Zorgwoning Solo 45

De SOLO 45 zorgwoning is een kleine direct bewoonbare 2 persoons – seniorenwoning. Bestaat uit woonkamer met open keuken en 1 slaapkamer direct aan de badkamer. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd met oog voor detail. De basis versie kenmerkt zich door brede deuren, geheel drempelloos en optioneel voorzien van hulpmiddelen. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

Energie

Onze woningen zijn worden op diverse manieren verwarmd. Voor elke situatie wordt de meest efficiënte manier toegepast.

Materialen

Materialen zijn zoveel mogelijk C2C. Een ingebouwd stalen frame voorzien omlijst met een HSB pakket. Aan de binnenzijde houtbeplating voorzien van een afwerklaag. Buitenzijde wordt afgewerkt met grijze designplaat of Tatatone hout.

Vormgeving

Onze woningen zijn architectonisch vormgegeven met een knipoog naar vastgoed. Natuurlijke materialen en uitgebalanceerde kleuren geven een rustieke uitstraling.

Avoned
Net even anders

Snel, milieubewust en efficiënt. Zo bouwen wij onze woningen. Van tekentafel tot oplevering gebeurt alles onder 1 dak. Korte lijnen werken heel plezierig en afspraak = afspraak.

Refurbishing heeft een hoge plaats in onze processen. Mede door zo veel mogelijk toepassen van gebruikte materialen is onze footprint bijna niet zichtbaar.

Zorgwoning

Een zorgwoning staat los in de tuin en bedoeld voor mensen die een zorgrelatie hebben met de bewoners hoofdwoning. Door de ervaring van jaren hebben we een 3 tal types ontwikkeld die prima functioneren in de praktijk.

Meer Weten?

  •