Recreatie

Bij de bouw van een recreatiewoning denken wij na over innovatieve manieren van bouwen. Met traditioneel bouwen ben je nog niet volledig duurzaam bezig. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtskeletbouw in combinatie met een steelframe is het mogelijk om efficiënter, sneller en gedetailleerder te bouwen. Onze woningen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de vooraf vastgestelde prestatie-eisen. Gemaakt om direct te ontspannen. In opdracht van vakantieparken, ontwikkelaars en investeerders bouwen en plaatsen we snel en geruisloos hoogwaardige vakantiewoningen en chalets in heel Nederland.

Avoned Duo

Duurzaamheid

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame en onderhoudsarme woningen, die volledig aansluiten op de huidige ontwikkelingen. Avoned loopt daarom voor als het gaat om 0 op de meter, klimaatneutraal en CtoC bouwen.

Bij Avoned vinden wij het heel belangrijk om steeds slimmer en zuiniger om te gaan met grondstoffen. Daarom focussen wij bij de ontwikkeling van onze woningen nog meer op duurzaam gebruik en hergebruik van materialen. Zo maken we “circulair” bouwen concreet.

Langere levensduur

Langere levensduur; onze woningen gaan langer mee omdat er gekozen wordt voor duurzame materialen. Vanwege de natuurlijke elementen zijn deze bijna onverwoestbaar waardoor onze woningen van superieure kwaliteit zijn en een lange levensduur kennen. En na demontage kan de woning op meerdere manieren worden hergebruikt. Op deze wijze levert Avoned een bijdrage aan een betere wereld.

Avoned Duo

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de timmerfabriek en de montagehal is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701110, of mail naar info@avoned.nl

  •