Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

MODO 32

De MODO 32 vakantiewoning is een kleine direct bewoonbare 2 persoons recreatiewoning. Bestaat uit woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd met oog voor detail. De basis versie kenmerkt zich door veel glas en optioneel te voorzien van airco. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

MODO 56

De MODO 56 vakantiewoning is een direct bewoonbare 6 persoons recreatiewoning. Bestaat uit woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd met oog voor detail. De basis versie kenmerkt zich door veel glas en optioneel te voorzien van airco. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

MODO 70

De MODO 70 vakantiewoning is een grote direct bewoonbare 6 persoons recreatiewoning. Bestaat uit woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers. Uiterst comfortabel en zeer compleet uitgevoerd met oog voor detail. De basis versie kenmerkt zich door veel glas en optioneel te voorzien van airco. Dus eenvoudig de meubels erin en comfortabel wonen.

Uw vakantiewoning

Uw eigen vakantiewoning is een goede investering. Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis in Nederland wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij Avoned verzorgen wij uw project van A tot Z. Avoned heeft een 3 tal varianten op een vakantiewoning ontwikkeld van klein tot groot.

Avoned
Net even anders

Snel, milieubewust en efficiënt. Zo bouwen wij onze woningen. Van tekentafel tot oplevering gebeurt alles onder 1 dak. Korte lijnen werken heel plezierig  en afspraak = afspraak.

Refurbishing heeft een hoge plaats in onze processen. Mede door zo veel mogelijk toepassen van gebruikte materialen is onze footprint bijna niet zichtbaar.

Laatste nieuws

Stelleplas 153 Heinkenszand

Stelleplas 153 Heinkenszand

38,5 m2 BVO| 201 m2 perceel | 2 slaapkamersPrijs op aanvraag: bel 0113 223 320Omschrijving Deze chalet met kavel op camping Stelleplas in Heinkenszand in Zeeland is binnenkort beschikbaar. Avoned ontwikkelt en bouwt deze chalet zelf.Neem contact op Om de verkoop zo...

Lees meer
Stelleplas 160 Heinkenszand

Stelleplas 160 Heinkenszand

Omschrijving Dit chalet met kavel is verkocht.Neem contact op Wij werken samen met Makelaardij Westeinde uit Goes. Voor vragen over andere kavels en chalets op Stelleplas, neem contact op: Makelaardij WesteindeTel. 0113 223 320info@makelaardijwesteinde.nlPiet...

Lees meer
Stelleplas 158 Heinkenszand

Stelleplas 158 Heinkenszand

70,0 m2 wonen| 341 m2 perceel | 3 slaapkamersOmschrijving Dit chalet met kavel is verkocht.Neem contact op Wij werken samen met Makelaardij Westeinde uit Goes. Voor vragen over andere kavels en chalets op Stelleplas, neem contact op: Makelaardij WesteindeTel. 0113 223...

Lees meer

Over Avoned

Wij werken aan een wereld waarin voor iedereen een plekje is. Niet alleen maar samen met onze opdrachtgevers. Dit doen we door woningen te ontwikkelen die duurzaam gebouwd worden met oog op een beter klimaat. En uiteindelijk een betere wereld. Alleen ga je harder, samen kom je verder.

Missie

Wij maken functionele gebouwen die de laagst mogelijke footprint hebben.

Duurzaam ondernemen

Avoned is een onderneming die modulair wonen ontwerpt en ontwikkeld. Onze woningen kenmerken zich door de modulaire toepassing, lange levensduur en energiezuiningheid.

Partners

Onze woningen worden geproduceerd door de Prefab Groep. Samenwerking en elkaar versterken gaan hand in hand.

Betaalbaar & rendement

Onze woningen kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om betaalbare oplossingen te bieden voor huisvesting van studenten, starters en statushouders. Betaalbaar voor de gebruiker en een goed rendement voor de verhurende partij.

Mogelijkheden

We laten u graag kennis maken met ons product. Hieronder kunt u voorbeelden zien van de mogelijkheden die er zijn met onze vakantiewoningen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de timmerfabriek en de montagehal is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701110, of mail naar info@avoned.nl

  •