Wonen

Veel starters willen een comfortabele en betaalbare plek om te wonen. Dat is tegenwoordig moeilijk door de hoge hypotheeklasten en de hoge huurprijzen. Met onze miniwoning kan je wél betaalbaar en comfortabel wonen! Veel gemeenten staan hier voor open en onderzoeken de mogelijkheden om kavels beschikbaar te stellen.

Doelgroepen

Onze woningen zijn ontworpen voor een aantal groepen mensen die ‘net niet’ in aanmerking komen voor een reguliere woning, zoals studenten, starters en statushouders.
Gezien de krapte op de woningmarkt en de gestegen huizenprijzen wordt het steeds lastiger om een woning te vinden. Voor deze doelgroep(en) is onze miniwoning geschikt.

Avoned Duo

Duurzaamheid

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame en onderhoudsarme woningen, die volledig aansluiten op de huidige ontwikkelingen. Avoned loopt daarom voor als het gaat om 0 op de meter, klimaatneutraal en CtoC bouwen.

Bij Avoned vinden wij het heel belangrijk om steeds slimmer en zuiniger om te gaan met grondstoffen. Daarom focussen wij bij de ontwikkeling van onze woningen nog meer op duurzaam gebruik en hergebruik van materialen. Zo maken we “circulair” bouwen concreet.

Langere levensduur

Langere levensduur; onze woningen gaan langer mee omdat er gekozen wordt voor duurzame materialen. Vanwege de natuurlijke elementen zijn deze bijna onverwoestbaar waardoor onze woningen van superieure kwaliteit zijn en een lange levensduur kennen. En na demontage kan de woning op meerdere manieren worden hergebruikt. Op deze wijze levert Avoned een bijdrage aan een betere wereld.

Avoned Duo
Avoned Tinyhouse
Miniwoningen

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de timmerfabriek en de montagehal is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701110, of mail naar info@avoned.nl

  •