Zorg

Voor zorginstellingen, woningcorporaties en projectontwikkelaars ontwerpen, realiseren en beheren we zorghuisvesting waarin u de zorg goed kunt faciliteren. Onze miniwoning is uitermate geschikt voor flexwonen. Ook denken we graag mee in wet en regelgeving en adviseren wij u in brandveiligheid, indeling en afwerking.

Avoned Duo

Duurzaamheid

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe duurzame en onderhoudsarme woningen, die volledig aansluiten op de huidige ontwikkelingen. Avoned loopt daarom voor als het gaat om 0 op de meter, klimaatneutraal en CtoC bouwen.

Bij Avoned vinden wij het heel belangrijk om steeds slimmer en zuiniger om te gaan met grondstoffen. Daarom focussen wij bij de ontwikkeling van onze woningen nog meer op duurzaam gebruik en hergebruik van materialen. Zo maken we “circulair” bouwen concreet.

Langere levensduur

Langere levensduur; onze woningen gaan langer mee omdat er gekozen wordt voor duurzame materialen. Vanwege de natuurlijke elementen zijn deze bijna onverwoestbaar waardoor onze woningen van superieure kwaliteit zijn en een lange levensduur kennen. En na demontage kan de woning op meerdere manieren worden hergebruikt. Op deze wijze levert Avoned een bijdrage aan een betere wereld.

Avoned Duo

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons product? Dan maken we graag eens kennis. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij graag uit wat we kunnen. Ook kunt u direct zien hoe het in de praktijk eruit gaat zien. In combinatie met een kijkje in de timmerfabriek en de montagehal is uw bezoek zeker de moeite waard.

Neem contact op via onderstaand formulier, bel 088-1701110, of mail naar info@avoned.nl

  •